Schoudernetwerk Café

Op donderdag 18 maart @ 20:00 starten we met een gloednieuw concept binnen ons schoudernetwerk. Het Schoudercafé!

Nu we na een vol jaar Corona, Zoom volledig onder de knie hebben is het misschien leuk om deze technologie ook in te zetten om gezellig samen te schouder geek’en!

Het schoudercafé heeft als bedoeling een open informele communicatie tussen de leden van het Schoudernetwerk Vlaanderen te stimuleren. Tijdens deze online momenten kan er over allerhanden topics gepraat worden. Zo kunnen wetenschappelijke artikels, opinies of concrete casussen of problemen in de groep gegooid worden. Alles is mogelijk! Zolang er maar een boeiend intercollegiaal overleg ontstaat, gevoed door onze collectieve ervaring, waaruit we met z’n allen kunnen leren.

Het is onze intentie deze café’s op regelmatige basis te organiseren (vb. Om de 2 maanden), gemodereerd door mensen uit ons netwerk. 

Schrijf je hieronder in: