Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website!

Er is nog een béétje werk aan, maar vanaf vandaag plaatsen wij onze nieuwe website online. De kernwoorden voor het ontwerpen van deze nieuwe website waren functionaliteit, inhoud en gebruiksvriendelijkheid.

Functionaliteit

De “Back end” van onze website werd volledig vernieuwd. Dit moet ons in staat stellen snel, eenvoudig en in eigen beheer onze leden te voorzien van nieuwe informatie, diensten en interessante bijscholingen en events.

De navigatie werd vereenvoudigd waardoor u rechtstreeks vanuit de hoofdpagina toegang heeft tot de exclusieve “ledenpagina’s” en makkelijk uw eigen account-gegevens kunt beheren (incl. inschrijving voor events, facturen en mailing informatie)

Andere kleine aanpassingen in design en achter de schermen zouden eveneens de gebruiksvriendelijkheid van deze site moeten verbeteren.

Inhoud

De bestuursleden en enkele redacteurs hebben vanaf nu de mogelijkheid om in het nieuwe “blog” onderdeel van de site voor leden (en soms niet-leden) met regelmaat van de klok interessante artikels, weetjes en informatie op deze site te plaatsen. Dit moet het inhoudelijke en nuttige van onze site aanzienlijk verhogen. De site zal dus sneller en eenvoudiger een bron van waardevolle schouderinformatie zijn!

Gebruiksvriendelijkheid

het vernieuwen van uw lidmaatschap en algemene gebruik van de site zou vanaf nu vlotter en zonder extra problemen moeten verlopen. Mocht u toch nog problemen ondervinden met het gebruik van onze site, dan horen we graag uw feedback op webmaster@schoudernetwerkvlaanderen.be