Lanceringsevent Schoudernetwerk Vlaanderen

lanceringsevent

Rapport: Lanceringsavond Schoudernetwerk Vlaanderen

 

Kinesitherapeuten en andere gezondheidswerkers met een interesse voor schouderrevalidatie samenbrengen en kennis laten nemen van Schoudernetwerk Vlaanderen, dat was de opzet van ons lanceringsevent op 9 mei 2017.

Zijn we hierin geslaagd?

  • Er waren meer dan 200 geĂŻnteresseerden uit verschillende uithoeken van Vlaanderen (en Nederland).
  • Een duidende inleiding omtrent Schoudernetwerk Vlaanderen gaf inzicht in de visie en doelstelling ervan. De presentatie kan u vanaf nu terugvinden op onze website
  • 4 sterk gesmaakte presentaties gebracht door de bestuursleden zette de toon voor de kwalitatieve opzet van het netwerk. Ook deze presentaties kan u vanaf nu terugvinden op onze website.
  • Een minstens even gesmaakte receptie was gezellig tot de medewerkers van de cateringdienst noodgedwongen de deuren sloten.

In onze perceptie zijn we glansrijk geslaagd en eerlijk gezegd zelfs een beetje overrompeld door het enthousiasme, waarvoor onze oprechte dank.

Intussen groeit het ledenaantal aanzienlijk. Op korte termijn zal de ledenomgeving op de website gevoed worden met interessante informatie, een agenda, links en up-to-date kennis.

We kunnen al verklappen dat op 15 september 2017 de eerste artikelronde zal volgen, uiteraard enkel voor leden van Schoudernetwerk Vlaanderen. Op woensdag 13 december 2017 zal Prof. Dr. Lori Michener een avondlezing verzorgen. Praktische details hieromtrent volgen spoedig.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Schoudernetwerk Vlaanderen.


De presentaties kan u hieronder downloaden:

1. Kevin Kuppens – Voorstelling Netwerk

2. Filip Struyf – Frozen shoulder

3. Ann Cools – The Role of The Scapula

4. Liesbet De Baets – The Post Stroke Shoulder

5. Styn Vereecken – Glenohumerale adaptaties & RTP guidelines

X