Dr. Andrew Cuff – Dagcursus – Managing uncertainty and recognising serious pathology in the upper limb

250,00

Managing uncertainty and recognising serious pathology in the upper limb

Klinische twijfel en het herkennen van specifieke of ernstige pathologie zijn een dagelijkse realiteit binnen de kinesitherapie. Dit is niet minder waar in het bovenste lidmaat en al zeker niet in de schouderregio.

Tijdens deze dagcursus zal Dr. Andrew Cuff tips en technieken verkennen voor het beheren van deze klinische onzekerheid, het identificeren van specifieke of ernstige pathologieën met betrekking tot de bovenste ledematen, en praktische hands-on toepassing  om adequaat om te gaan met deze situaties.

 

Uitverkocht

Want a discount? Become a member by purchasing Lidmaatschap Schoudernetwerk Vlaanderen 2024!

Bijkomende informatie

Wie

Dr. Andrew Cuff (UK) heeft nationale en internationale faam als clinicus met een zeer uitgebreide kennis in de behandeling van wervelkolom- en bovenste ledemaataandoeningen, met name complexe schouderproblematiek. Hij staat bekend om zijn expertise in differentiaal diagnostisch denken, Red Flags en klinisch redeneren.

Als Gespecialiseerd Musculoskeletaal Kinesitherapeut is hij zowel actief binnen het NHS als in de privé praktijk waar hij zich voornamelijk bezighoudt met complexe casuïstiek. Tevens is hij actief als onderzoeker en heeft verschillende top tier publicaties op zijn naam staan.

Wanneer

Vrijdag 27 Oktober 2023

Waar

Gebouw De Nayer Sportcampus KULeuven Heverlee
Lokaal 02.06
8u30 registratie. 9u. tot 16u30.

Pro-Q-Kine

14 punten (algemeen + manuele therapie)