Andrew Cuff – Avondlezing: Diagnostic Imaging for the non-traumatic shoulder – why are images requested, and how are they used?

60,00

Diagnostic Imaging for the non-traumatic shoulder – why are images requested, and how are they used?

Tijdens deze avondlezing doorgronden we samen met Dr. Andrew Cuff de indicaties, klinisch redenering achter en het gebruik van diagnostische beeldvorming bij niet-traumatische schouderpijn. Tijdens deze lezing zal Andrew inzichten delen uit zijn promotieonderzoek, evenals zijn klinische ervaring na een decennium van gespecialiseerde schouderpraktijk.

Uitverkocht

Want a discount? Become a member by purchasing Lidmaatschap Schoudernetwerk Vlaanderen 2024!

Bijkomende informatie

Wie

Dr. Andrew Cuff heeft uitgebreide ervaring als Gespecialiseerd Musculoskeletaal Kinesitherapeut in zowel de NHS als in de privé praktijk. Zijn expertise ligt in de behandeling van wervelkolom- en bovenste ledemaataandoeningen, met name complexe schouderproblematiek. Hij staat bekend om zijn expertise in differentiaal diagnostisch denken, Red Flags en klinisch redeneren.

Andrew is nationaal en internationaal erkend als clinicus, vooral bij aanhoudende pijn die niet reageert op eerdere behandelingen. Hij is tevens actief als onderzoeker en heeft verschillende publicaties en presentaties op zijn naam staan.

Waar

BMW 5 Campus UZ Gasthuisberg, Leuven

Wanneer

Donderdag 26 Oktober 2023

Pro-Q-Kine

4 punten (algemeen register en Manuele therapie)